Dr.Gülşen-Dr.Baki Özpınar Anaokulu
YENİ MAH. YAVUZ SULTAN SELİM CAD. GÜLŞEN BAKİ ÖZPINAR İLKOKULU SİTESİ NO 92 İÇ KAPI NO SERİK / ANTALYA

VİZYON

Sürekli değişim ve gelişim politikasıyla geleceğimize yön verecek olan çocuklarımızın tüm gelişim alanlarının desteklendiği, demokratik ortamda yaratıcı problem çözen ve toplumsal farkındalığı olan nesiller yetiştirerek koşullar ne olursa olsun okul öncesi eğitimde kalitede sürekliliğin adresi olmak.

MİSYON

Çocukların Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, manevi değerlerine bağlı, hak ve sorumluluklarını bilip içselleştiren, iletişimi, yaratıcı problem becerileri, özgüveni yüksek, akılcı ve ilkeli , dürüst, kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerini sağlamak. Aile ile ilköğretim arasındaki çocuğun geçiş döneminde tüm paydaşlarla işbirliği yaparak kaliteli eğitim ortamı yaratarak, köprü görevi görmektir.

Öğretim Şekli :iKİLİ EĞİTİM

iKİLİ EĞİTİM

08-13, 13-18.00

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR

MERKEZ

HALK OYUNU

STEAM PROJE ETKİNLİKLERİ UYGULANMAKTADIR

eTwinning Değerler Eğitimi, Haftanın Bilim İnsanını Seçiyorum

eTWİNNİNG PROJELERİ

Diğer Hususlar

Okulumuz 4 derslikli, lavaboları ve iç mekanıyla öğrenci seviyesine uygun tasarlanmış renkli ve çocukların yuva sıcaklığını hissedecekleri şekilde tasarlanmış bir kurumdur.