I'm Healty,Happy,Hopeful for the Future eTWİNNİNG Projesi Nisan Ayı Gruplama ve Tat Deneyi

I'm Healty,Happy,Hopeful for the Future eTWİNNİNG Projesini sınıfında yürüten Nuray OKUDAN: "Öğretmenimiz nisan ayı etkinliklerimizde;öğrencilerle sağlıklı beslenme ne demek, nasıl sağlıklı besleniriz konusu üzerine sohbet ettik.Öğrencilere farklı sorular yönelterek öğrencilerin konuyla ilgili düşünerek kendilerini ifade etmelerini sağladık.Öğrencilerden evden farklı renk ve sayıda meyve sebze getirmelerini istedik ve bu sebzeleri ve meyveleri renklerine göre gruplandırdık,saydık;Kaç adet sebze ve meyve olduğunugrafik üstünde gösterdik.Etkinliğimizi TAT DENEYİMİZLE Bütünleştirerek duyu organlarımızı ve dilin görevlerini öğrendik. Bu etkinlik çocuklara sağlıklı besinleri deneme ve tanıma fırsatı verirken aynı zamanda çeşitli renklerin ve vitaminlerin önemini de öğretti dedi."

09-05-202409-05-2024

Etiketler :eTwinning Projesi,