I'm Healty,Happy,Hopeful for the Future eTwinning Projesi Doğal Malzemelerle Proje İsmi Yazma ve Akrostiş Şiir Yazma Final Ürününü Tamamladı.Proje kurucusu Gülsüm ŞIK GÖKÇEN proje ortağı öğretmenlerle işbirliği ve fikir alış verişinde bulunularak proje amacımıza uygun olması amacıyla meyve ve sebzeleri kullanarak proje harflerini öğrencilerimiz oluşturarak yazdı.Proje harflerinden öğretmen ve velilerimizin desteğiyle akrostiş şiir yazımı ve ingilizce seslebndirmesi gerçekleştirildi.Etkinliğimizle öğrencilerimizin görsel okur yazarlığı,yazı yazma farkındalığı,estetik ve yaratıcılığı ve yabancı dil farkındalığı gelişmiştir.Harfleri fark ederek seslendirmişler;bütün-parça kavramını geliştirmişlerdir.Etkinlik esnasında meyve sebzeler hakında faydaları hakkında da sohbetler oluşmuştur.Projeyi uygulayan tüm öğrenci ve velilerimize proje ortağımız anaokulu F şubesi öğretmeni Nuray OKUDAN öğretmenimiz ve velilerine teşekkür ederim dedi.

22-05-202422-05-2024

Akrostiş Şiir :https://youtube.com/watch?v=YFk8SBqhIgY&feature=shared