eTWİNNİNG I'm Healty,Happy,Hopeful for the Future Projemiz başlıyor

Proje konumuz olan pozitif iyi oluş;

“olumsuz duygularla baş edebilme ve hayata olumlu  bakabilme” becerisidir.

“erdemlere dayalı, yaşamın anlamını ve amacını bulmayı temel alan” bir yaklaşımdır.

Psikolojik iyi oluş düzeyi yüksek olan insanlar kendileriyle barışık, insan ilişkileri besleyici, özsaygıları yüksek, öğrenme ve gelişmeye açık, stresle başa çıkma güçleri yüksek, amaçları olan ve kendi yaşamlarında bir anlam bulan insanlardır. Bu nedenle de hayatlarının sorumluluklarını almış kişilerdir. Projemiz burdan hareketle şubat ayı sonunda başlayıp mayıs ayı sonunda bitecektir.

I'm Healty,Happy,Hopeful for the Future eTWİNNİNG Projemiz başlıyor.Projekurucusu olan okul müdür yardımcımız Gülsüm ŞIK GÖKÇEN; proje konumuzolan "psikolojik iyi oluş"olumsuz duygularla baş edebilme ve hayata olumlu bakabilme" becerisidir.Burdan hareketle projemizde  bireyin kendini tanıması, Duygularını tanıma ve yaratıcı yollarla ifade etmesi,sağlıklı beslenme,spor yapma,açık alanda oyunlar planlama,ailelere proje konusuyla ilgili eğitim verilmesi,meslek tanıtımı webinarları vb. etkinlikler yapmayı planlıyoruz.Projemiz 10 Türk ortak ve 5 yabancı ortakla kurulmuş olup;şubat ayı sonunda başlayıp mayıs ayında bitecektir.Öğrencilerimizle birlite proje konumuzla ilgili resimleri boyayarak proje panomuzu oluşturduk.

28-02-202428-02-202428-02-202428-02-2024

Etiketler :eTwinning Projesi,