EKO OKULLAR PROGRAMI KAPSAMINDA KAYMAKAMIMIZA ZİYARET

EKO OKULLAR PROGRAMI KAPSAMINDA EKO TİMDEN SAYIN KAYMAKAMIMIZ Dr.CEMAL ŞAHİN'E ZİYARET

Öğrencilerimiz çevre kirliliğive geri dönüşüm konusunda duyarlılık oluşturmak amacıyla Mayıs ayında yapacakları ziyareti gerçekleştiridiler.Eko tim ekibi olarak öğretmenleri rehberliğinde sloganlar,broşürler hazırlayarak dağıttılar.Sayın Kaymakamımız Dr.Cemal ŞAHİN'i okul müdürümüz Hasan KÜÇÜK,okul müdür yardımcımız ve eko okul proje koordinatörü Gülsüm ŞIK GÖKÇEN,eko tim rehber öğretmenlerimiz;Nuray OKUDAN ve öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik.Öğrencilerimiz proje kapsamında yaptıkları etkinlikleri anlattılar.Geridönüşümden tasarlanan saksıya öğrencilerimizin ektiği çiçek,öğrencilerimizin yaptığı resimler ve "Hayalimdeki Dünya" resim yarışmasında birinci olan Hüseyin ÖZTÜRK'ün yaptığı resim öğrencimiz tarafından Sayın Kaymakamımız Dr.Cemal ŞAHİN'e hediye edildi.Öğrencilerimiz Geridönüşüm defilesinde yaptıkları çalışmaları Sayın kaymakamımıza anlattılar ve evde aileleriyle birlikte geçirdikleri anıları anlatırken anlattıkları yüzleri gülümsetti ve çocuktan al haberi dedirtti.Projemize katılan tüm öğretmen öğrenci ve velilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz.

03-06-202403-06-2024