EKO OKUL projemizi İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ İKRAM EKİZ'E TANITTIK UYGULAMALARIMIZI ANLATTIK

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İkram EKİZ'e EKO OKUL projemizi tanıtarak süreç boyunca yaptığımız çalışmalardan bahsettik.

"Proje Koordinatörü Gülsüm ŞIK GÖKÇEN bu yıl  eko okul projesine katıldık.Projede çöp-atık,geridönüşüm konusu üzerine çalışacaklarını belirtti.Eko okul projesi uygulama amacımız öğrencilere çevre eğitimi vererek çevre duyarlılığı geliştirmeyi,tüketim alışkanlıklarını değiştirip savurganlığı önlemeyi,sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşmayı planladıklarını belirtti.Sivil toplum örgütleriyle işbirliği yaparak çevrede doğamıza karşı farkındalık oluşturup;doğal kaynakları tasarruflu kullanmayı amaç ediyoruz dedi.Bu kapsamda Eko İlkemizi "HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR;ATIKLARIMIZI AYRIŞTIRALIM,DÖNÜŞTÜRELİM,KULLANALIM!" sloganı olarak belirledik dedi."

10-01-202410-01-2024

Etiketler :EKO OKUL PROJESİ,