DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ANAOKULU H ŞUBESİ ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNE VELİLER GÖZLEMCİ OLARAK KATILDILAR

"Sözlük Özgürlüktür" sloganıyla Milli Eğitim  Bakanlığımızın başlattığı projeye tüm velilerimizin ilgisi bizleri memnun etti.Projenin ilk etkinliği olan velilerin etkileşimli kitap okuma etkinliğine katılım sağlandı.Öğretmenlerimiz Nuray OKUDAN sınıfında gerçekleştirdikleri etkinliklerle velilerini sürece dahil ettiler.Velilerin projeden memnun olduklarını dile getirdiler.Hikaye sonrası öğrencilerimiz bilmedikleri kelimeleri öğrenerek sözcük dağarcıklarını zenginleştirdiler.Hikayedeki sorulara cevap verdiler;dil becerilerini,hayallerini ve dikkatlerini geliştirdiler. Projemize destek veren tüm velilerimize katılımları için teşekkürler.

06-12-202306-12-202306-12-202306-12-2023