DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ANAOKULU F ŞUBESİ ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNE VELİLER GÖZLEMCİ OLARAK KATILDILAR

Millî Eğitim Bakanı Yusuf TEKİN tarafından çeşitli platformlarda 1 Kasım 2023 tarihinde "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" tanıtılmıştır.Bu kapsamda; çocuklarımızın dilimizin  zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması , kültür taşıyıcısı olan düşünce dünyasını geliştirmesi amacıyla projemizi velilerimize tanıttık.Ardından sürece velileri de dahil ettiğimiz etkileşimli kitap okuma tekniğiyle Anaokulu F şubesi öğretmenleri Sultan AKSOY tarafından veliler sınıfa davet edilerek kitap okundu.Velilerimiz etkileşimli kitap okuma tekniğini gözlemleyerek evde de çocuklarına kitap okuyacaklarını belirttiler.Kitaptaki bilinmeyen kelimeler öğrenci ve velilerle birlikte bulundu, hikayeyle ilgili açık uçlu sorular öğrenciler tarafından cevaplandırıldı. Öğretmenimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

05-12-202305-12-202305-12-202305-12-2023Projemizin İlk Etkinliği velilerin etkileşimli kitap okuma etkinliğine gözlemci olarak katılmasıydı.F şubesi öğretmenimiz ve velilerine katılımları için teşekkürler.