DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ANAOKULU "A" VE "E" ŞUBESİ VELİLERİ ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNE GÖZLEMCİ OLARAK KATILDILAR

Anaokulu "A" ve "E" şubesi velileri "DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ" PROJESİ KAPSAMINDA "ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNE" gözlemci olarak katıldılar.Proje hakkında öğretmenlerimiz velilerimize bilgi vererek ailelerden projeye katılım sağlamalarını istediler."E" şubesi öğretmenimiz Ayşe KARASLAN İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası kapsamında kitap okuduklarını belirterek "oy verme,seçim, hak" kavramlarını öğrendiklerini ve öğrencilerin kelimelerle cümleler kurduklarını belirtti.Ayşe KARAASLAN ve Yeliz ÇINAR öğretmenlerimize etkinlikleri için velilerimiz teşekkür ettiler.

13-12-202313-12-202313-12-202313-12-202313-12-2023