ANAOKULU 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT SÜRECİ

DR.GÜLŞEN-DR.BAKİ ÖZPINAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

2024/2025 Eğitim Öğretim Yılı Yeni Kayıt İşlemleri

1.      BAŞVURULARIN ALINMASI:

·         Başvurular 12 Ağustos ile 31 Ağustos tarihleri arasında hafta içi 10.00-16.00 saatleri arasında okulumuzda yapılacaktır.

·         MEB Okul Öncesi ve İlköğretim Okulları Yönetmeliği gereği; bir sonraki yıl ilkokula başlayacak çocuklar öncelikli olarak kaydedilecektir. Bu doğrultuda okulumuz kayıtları:

2019 DOĞUMLU olanlar(57-68 aylık) kaydedilecektir.

·         Ekim,Kasım,Aralık 2018 doğumlu(69,70,71 aylık) olup da birinci sınıfa kaydı yapılmış olan öğrencilerin velisinin yazılı talebi bulunması halinde okul öncesi eğitime yönlendirilir veya 1.sınıf kayıtlarını bir yıl ertelerler.

2.      KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

·         Başvuru formu (okuldan verilecektir)

·         Anne, baba ve çocuğa ait son 3 ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf.

·         Çocuğa ve anne-babasına ait Nüfus cüzdanı fotokopisi (kayıt sırasında beyan edilecektir)

·         Plastik telli dosya (mavi 1 adet)

·         Çocukta herhangi bir Özel Eğitim durumu var ise kayıtta velisi tarafından beyan edilmelidir.

·         Anaokulumuzun Ziraat Bankası Serik ŞubesindekiDR.GÜLŞEN-DR.BAKİ ÖZPINAR ANAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ”

hesabına ÖĞRENCİ ADINA yatırılan aylık 200 TL TOPLAM 8 aylık 1600 TL.  tutarındaki BANKA DEKONTU  veya bankamatik belgesi okula teslim edilecektir.

DR.GÜLŞEN-DR.BAKİ ÖZPINAR ANAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ HESAP NUMARASI:

IBAN TR650001000373977219275001

3.      KAYITLARIN İLANI:

·         2 Eylül 2024 Pazartesi günü başvurular kontrol edilerek kesin kayıt işlemi yapılan kura sonucunda gerçekleştirilecektir.

·         Okul web sitemizi takip edebilirsiniz

Hasan KÜÇÜK